Godbitene hunden din gir alt for!

Hvem vil vel ikke ha en godbit? Men er det noen forskjell på godbiter? Er det noen som er bedre enn andre?

Zorro_snacks_750x450.jpg

Hva er en godbit?

Det er kanskje et dumt spørsmål, men i prinsippet kan en godbit være alt du gir hunden når du ønsker å belønne den. En pinne for eksempel. Men hvis du ønsker å bruke godbiter til å forsterke positiv atferd, er hunden din garantert mer interessert i noe spiselig som smaker skikkelig godt, som den SÅÅÅÅÅÅ gjerne vil ha mer av.

 

Hva kjennetegner en bra godbit?

Høyt kjøttinnhold, så ren råvare som mulig, norske råvarer, uten mange unødvendige tilsetningsstoffer og bærekraftig produsert til en fornuftig pris. Som Fauna Griseører eller Fauna Tørrfisk. Dette er snadder for hunden som den gjør alt for å få.

 

Bruk også godbiter til hjernetrim

Godbiter fungerer også godt til å aktivisere hunden. Kast en neve ut på plenen eller ute i skogen eller gjem godbiter rundt omkring – det setter fart på sporfinnernesa og gjør at hunden jobber hardt med hjernen. Den mentale treningen er også viktig for hunder.

 

Hva sier ekspertene om bruk av godbiter?

Sandra er eier av 4 år gammel Podenco Andaluz som heter Popsy, og hun bruker godbiter som belønning for ønsket adferd og når hun og Popsy trener triks: « Jeg har alltid med meg godbiter i lomma på tur. Siden jeg nesten alltid har med meg kameraet, så må jeg ha med litt belønning til Popsy også. Hun kan, men jeg syns ikke det er riktig at hun skal jobbe gratis. Og det skal alltid være myke godbiter, jo mer kjøttprosent jo mer interessert blir Popsy i godbiten. Hun får gjerne større og hardere godbiter på kvelden som tørrfisk, griseøre, oksemuskel og kaninører. Det smaker ikke bare godt, men også kjempebra for tennene!

 

  Godbiter_snacks_produkt i artikkel.jpg

 

 

 

Relaterte artikler