Om merket Fauna

Fauna er et rikt og velsmakende sortiment hund- og kattemat av høy kvalitet. Vi lager maten med kjærlighet og respekt for de firbente, naturen og dens råvarer. Fauna er opptatt av å kjenne råvarene og råvarenes opprinnelse. På den måten kan vi sikre god kvalitet på maten vi produserer. Maten lages av folk med lang erfaring og lidenskap for mat til dyr. Råvarene i oppskriftene er godt tilpasset de firbente – store som små.

Fauna sine produkter er laget med utgangspunkt i dyrenes ulike behov. Produktene er satt sammen av nøye utvalgte råvarer for å møte alle de forskjellige ernæringsbehov hunder og katter har. Hunder har et stort behov for å få tilpasset fôret på bakgrunn av alder og aktivitetsnivå. 

Fauna anser det som viktig å kombinere ingredienser som gir god ernæring og fordøyelse, balanse i næringsstoffene og ikke minst god smak. Våtfôret er utviklet med basis i råvarer som norsk laks, kylling fra små lokale bønder i Spania, og Skipjack tunfisk fra Stillehavet.Snacks og olje er laget på norske råvarer, produsert i Norge. Fauna dyremat er utviklet av folk med lang erfaring med produksjon av fôr til husdyr.

Fauna er derfor stolte over å kunne tilby et godt fôr laget av folk med lang erfaring og ekspertise. Vi både håper og tror at du og din beste venn er fornøyd med valget. Produktene får du kjøpt på din lokale matbutikk; Joker, Kiwi, Meny og SPAR.