Olje til husdyret ditt kan gjøre underverk

Lakseolje i dyrekostholdet er godt for så mangt, blant annet til å opprettholde en sunn og blank pels. Blander du litt lakseolje i kattens tørrfôr, kan vi love deg at den ser på deg med øyne bare katter kan sette opp.

Lakseolje_750x450.png

Faunas lakseolje kommer utelukkende fra nordnorsk laks, hvor den har levd i rent og kjølig vann og med minimalt medisinbruk. Det gjør at de verdifulle næringsstoffene vi henter ut av fisken, holder høyeste kvalitet. Lakseoljen vår er en kilde til både på Omega 3 og 6, DHA og EPA, og er dermed et verdifullt tilskudd for din katt eller hund. Oljen kan bidra til å opprettholde sunn og blank pels.

Beste kvalitet
Og du kan stole på at du gir dyret ditt det beste. Det tar ikke mer enn 75 minutter fra laksen slaktes til oljen kan tappes på flasker. Det gir et utrolig ferskt produkt som ikke harskner. Prosessen oppfyller dessuten strenge farmasøytiske krav, utviklet gjennom 32 år. Disse omfatter både kvalitetsanalyser og internkontroll, produksjonsutstyr, prosess og lagring. Dessuten foretar vi hele tiden stikkprøver og beholder noen flasker for senere ettertesting.

 

Trygg lagring
Du kan også stole på at emballasjen lakseoljen leveres i, bevarer kvaliteten og tåler lagring over lang tid. Grunnen til det er at flasken er transparent med UV-filter. Det forhindrer at oljen blir harsk. Det er midlertid viktig at du oppbevarer den kjølig og unngår direkte sollys. Tar du disse enkle forholdsreglene, er du sikker på at lakseoljen du blander i maten til katten eller hunden din har den kvaliteten du ønsker, og smaken kjæledyret ditt elsker.

 

Les mer om Fauna

 

Kilde: www.kyst.no