Møt hundene som har fått snusen i mat med kvalitet

Hvem spiser egentlig kvalitetsfôr kjøpt i dagligvarebutikken? Vi har snakket med eierne til tre av Fauna sine ambassadører, som er veldig fornøyde med merket og produktene.

Glutenfri 400x300.jpg

 

 

Griseører_ollie_450x350.jpg

 

Popsy, en 4 år gammel Podenco Andaluz som kan klatre i trær. Ollie, en 3 år gammel Border Collie som er supersmart og gal etter pinner og baller. Og Abby – den 8 år gamle russiske gatehunden som hadde det tøft, men som nå er verdens største matvrak. Hvor får de energien fra? Vi spør og eierne, som svarer:

 

Hundene og dere er ambassadører for Fauna Dyremat. Hvorfor ble dere det?

- Da muligheten dukket opp, kunne vi ikke si nei. Fauna er et produkt av høy kvalitet som kan kjøpes på matbutikken. Vi var litt skeptiske til å begynne med siden både Ollie og Popsy var ganske kresne i matveien. Det betyr også mye at Fauna er norske og bruker endel norske råvarer, vi støtter norske leverandører, og ikke minst at de har nøye utvalgte råvarer.  En fin bonus er det i tillegg at prisen er helt grei. Så må vi si at det er utrolig koselig å jobbe med både menneskene bak Fauna og produktene. Vi blir tatt så godt vare på!

 

Hvor lenge har hundene deres spist Fauna? Hva spiste de før?

- Popsy har spist Fauna siden november 2019. Vi har prøvd så mye forskjellig, men brukte Vetivo den siste tiden før vi byttet over til Fauna,» sier Sandra. Rebekka forteller at Abby og Ollie har spist Fauna siden februar, og at de har testet mye forskjellig: «Vi har foret mye forskjellig da Ollie er vanskelig i matveien. Så alt fra våt, tørr og rå mat. Men Fauna er maten som falt i smak!

 

Hvordan merker dere at hundene liker maten, og at den er næringsrik?

Rebekka forteller: - Ollie spiser alle tre smakene: fisk, kylling og storfe/laks våtfôr, med litt Fauna lakseolje på toppen!  De får også Fauna griseører og tørrfisk en gang iblant! Maten forsvinner innen to minutter, så de liker virkelig maten! Dessuten ser jeg at pelsen og magen virker godt!

Popsy til Sandra var i utgangspunktet en veldig kresen hund. Og de hadde derfor prøvd mye forskjellig hundemat. Men Fauna fungerte heldigvis veldig bra: -Popsy har vært utrolig kresen, men etter sju måneder med Fauna er hun fortsatt ikke lei og spiser alle måltider, så det er lett å se at hun liker det. Pelsen er blank, det er mindre røyting og avføringen er alltid fin. Popsy er veldig fornøyd og får våtfôr i alle smakene.» 

Vil du følge med på hundelivet til Popsy, Abby og Ollie? Følg dem på Instagram: @popsysjourney @lifeofourtails Hundene kan du selvsagt også følge på @fauna_dyremat