Våtfôr til hund er et tilskuddsfôr for voksen hund fra 12 måneder og eldre.
Våtfôr med tunfisk og laks,
på tetrapak kartong 375g
Sammensetning: Kylling 31,7%, fisk 16% (tunfisk), fisk 4% (laks: Salmo salar), gulrot 6,7% (hvorav 2,7% fra tørkede gulrotflak), potet 2,5% (fra tørkede potetflak), brokkoli 1,4 % (fra tørket brokkoli)
Glutenri.
Våtfôr med kylling og grønnsaker,
på tetrapak kartong, 375g
Sammensetning: Kylling 50%, storfe 6% (lever), potet 4,9% (fra tørket potetflak), gulrot 5,3% (fra tørket fulrotflak, brokkoli 2,7% (fra tørket brokkoli).
Glutenfri.
Våtfôr med storfe,
laks og bær på tetrapak kartong, 365g
Sammensetning: Kylling, storfe 15%, fisk 4% (laks: salmo salar), gulrot, erter, hvetefôrmel, rismel, tranebær 4,1% (tørkede tranebær, eplejuice, solsikkerolje, paprika, maltodekstrin, safrankonsentrat.
Våtfôr med storfe, laks og bær 90g
Innhold: Norsk laks, 42% animmalsk proteinkilde og lett fordøyelig protein.
Sammensetning: Kylling, storfe 15%, fisk 4% (laks: salmo salar), gulrot, erter, hvetefôrmel, rismel,tranebær 4,1% (fra tørkede tranebær) eplejuice, solsikkerolje, paprika, maltodekstrin, safrankonsentrat.
Griseører
Fauna griseører kommer fra griser som er oppvokst på gårder rundt om i Norge. Råvaren blir fryst etter slakting for så å lufttørkes og varmebehandles før de pakkes. Griseører brukes som godbit til hund. Innhold: 100% tørkede norske griseører.
Tørrfisk
Fauna Tørrfisk kommer fra norsk sei som er tørket i kontrollerte omgivelser før den kappes og pakkes. Fauna tørrfisk gis som en godbit eller belønning til hund. Produktet er MSC sertifisert, noe som garanterer at produktet kommer fra bærekraftig fiskeri. I tilegg er råvaren Norsk sei, med 76,5 % protein.
Laksolje med omega-3
Oljen er fersk og rik på antioksidanter, og en kilde til omega-fettsyrer, som er 100 % basert på laks fra Nord-Norge. Lakseoljen er en kilde til både på Omega 3 og 6, DHA og EPA, og er dermed et verdifullt tilskudd for din hund, og kan bidra til å opprettholde sunn og blank pels. Den er et resultat av en fiskeforedlingsprosess der hele fisken blir benyttet.
Doseringen helles over /blandes i Fôret en gang per dag eller fordeles på 2 måltider.