Endelig finner du kvalitetsfôr i matbutikken!

En gang var det vanlig å kjøpe kjøtt hos slakteren, brød hos bakeren og fisk i fiskebutikken. I dag er de fleste av oss like komfortable med å kjøpe slikt i dagligvarebutikken, der vi handler mat til familien. Hvorfor kan ikke dette også gjelde maten til familiens firbeinte bestevenn - hunden?

Vi skal innrømme at ikke all hundemat som blir solgt i dagligvarebutikker holder den kvaliteten kresne hundeeiere ønsker, og at de derfor har vegret seg for å kjøpe mat til sin beste venn her. Men det var før. Med Fauna har vi løst en av problemstillingene du som hundeeier står overfor: Hvor bør du kjøpe hundematen?

 

Strenge kvalitetskrav
Med lanseringen av Fauna har du en utfordring mindre. Du kan nå trygt kjøpe hundematen din hos Meny, Kiwi, Joker eller SPAR, på samme måte som du der kjøper fisk, kjøtt og brød til familiens øvrige medlemmer. Kvaliteten kan du være helt trygg på. Vi er svært nøye med valg av råvarene vi bruker, og ikke bare hva de inneholder, men også hvor de kommer fra.

Utviklet av eksperter
Dessuten har vi samarbeidet med eksperter for å tilpasse fôret best mulig til hundens behov, størrelse, alder og ikke minst aktivitetsnivå. En hund er ikke bare en hund. Den er din hund, et enestående og selvstendig individ med egne vaner og særegenheter som du kjenner best. Med Fauna hundemat kan du være sikker på å finne en variant som hunden din både liker og har godt av. Fauna kommer både som våt- og tørrfôr, i pakninger som ikke bare beskriver innholdet, men også forteller deg hvilke hunder maten passer best til. Vi mener at Fauna har et sortiment som er tilpasset akkurat din hund eller katt. Håper produktene smaker for din beste venn!

 

Les mer om Fauna

Relaterte artikler